Торецк Онлайн

Сегодня: Суббота, 05.10.2024

Викуп нареченої

Дата: 03.02.2013 Просмотров: 3644 Автор viper0

Викуп нареченої - традиція, з якої починається практично кожне весілля. Цей найдавніший обряд задає тон заходу і тому так важливо провести його на найвищому рівні.

У давні часи юнакові доводилося пройти нелегкий шлях не тільки до серця, але і до будинку дівчини. Сучасний наречений долає на весіллі лише штучно «перешкоди», щоб відчинити двері в кімнату, де ховається улюблена. Підходити до підготовки викупу нареченої потрібно, звичайно ж, творчо. Вся відповідальність за проведення цього заходу лягає на тендітні плечі подружок нареченої, яким потрібно неабияк постаратися для того, щоб придумати не приївся сценарій. Найчастіше нареченого і його друзів зустрічають на вході у двір або під'їзд дівчини, в запасі у яких безліч каверзних питань. Але погодьтеся, що це нудно і кілька схоже на шкільний ранок, але ж так хочеться застати хлопців зненацька, щоб якомога яскравіше провести викуп нареченої.
Cценарій викупу нареченої

На щастя, інтернет рясніє ідеями, і знайти по-справжньому оригінальний сценарій викупу нареченої не проблема. Фантазія, почуття гумору і величезне бажання провести викуп «на ура» стануть відмінними помічниками в цій непростій справі. Цей обряд можна провести у віршах або в стилі улюбленого фільму закоханих. Головне з гумором підійти до підготовки викупу нареченої і не переборщити, щоб пункт видачі наречених не став камерою тортур. Звичайно ж, цвяхом програми повинні стати конкурси. Вони повинні бути простими у виконанні, наприклад, стріляти з рогатки в кульки-монстри, щоб врятувати кулька-наречену або ж співати серенади під балконом, перед цим надихавшись гелію. При проведенні подібних розваг гості по підлозі будуть валятися від сміху, і справжній фурор гарантований.
Cценарій викупу нареченої

Крім конкурсів належну увагу варто приділити оформленню приміщення, де буде відбуватися викуп. Звичайно, можна вдатися до допомоги флористів і прикрасити стіни квітами та кульками, але набагато цікавіше і креативніше будуть виглядати плакати з фотографіями закоханих і коментарями до кожної з них.

Щоб нічого не забути, варто придбати папку, до якої будуть прикріплені листочки із зазначенням точного порядку проведення конкурсів. Адже весілля - справа відповідальна, хтось може перенервувати і забути слова, а так все опиниться під рукою і свято зіпсований не буде.
торрент шальные деньги

Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:

Оставить комментарий

Комментарии

Всего комментариев: 0
avatar