Торецк Онлайн

Сегодня: Суббота, 05.10.2024

Що потрібно для весілля

Дата: 13.01.2013 Просмотров: 3022 Автор viper0

Немає події прекрасніше, ніж весілля. Два закоханих серця, які вирішили поєднати свої долі, тепер б'ються в унісон, а наречений і наречена подібні лебедям, готовим ніколи не розлучатися.

Звичайно, будь-яке весілля - це та організаційні клопоти, і можливі проблеми. Ніхто не застрахований від помилок і цілком можливо, що ви помилитеся з вибором ресторану або не встигнете орендувати вподобаний, меню припаде до смаку не всім гостям або ж музиканти зіграють не ті пісні. Але будь-які неприємності померкнуть, якщо молодята будуть щасливими і закоханими.

Чимало сказано про весільні наряди, аксесуарах та розвагах. Але правильний вибір торта на весілля чомусь залишився непоміченим. А адже спільне розрізання торта - це кульмінація вечора і належну увагу потрібно приділити не тільки меню, але і вибору даного ласощі.

Найчастіше весільний торт робиться багатошаровим і бісквітним. Він може бути великим або маленьким, двошаровим або походити на вежу. Начинка й оформлення може бути найрізноманітнішим - починаючи від фруктів і закінчуючи квітами із крему і мастики. Причому крем використовують і вершковий, і заварний, і фруктовий - кондитер виконає всі ваші побажання.

Але будь весільний торт важко уявити без традиційних фігурок «наречений і наречена» або ж лебедів. Але кондитери не обмежуються приїлися ідеями і проявляють креатив. Так, фігурки жениха і нареченої можуть бути «п'яними», «роздягненими» або ж «одягненими» в смішні наряди. Або ж і зовсім сам торт може бути величезними нареченим і нареченою! В цілому, простору для розігралася фантазії дуже можна і втілювати в життя можна найсміливіші ідеї.

Не менш популярна останнім часом подача замість торта різноманітних тістечок. І до того ж цей варіант не менш виграшний і має пару плюсів. По-перше, торт може сподобатися далеко не кожному гостю. Комусь начинка доведеться не до смаку, комусь тісто здасться не дуже повітряним. А при великому виборі пригощань догодити можна навіть самому вимогливому гурману. Але мінус очевидний - ритуал спільного розрізання торта провести не можна буде.

І вибором тістечок, і торта потрібно, звичайно ж, займатися завчасно. Причому звертатися варто в перевірені кондитерські і не гнатися за знижками. Причому купити можна як вже готовий торт, так і спекти на замовлення. Або ж зовсім проявити кулінарні здібності і спекти торт самої, зайвий раз продемонструвавши свої навички.

Детское постельное белье имеет свои стандартны размеры, которые зависят от размеров краовток. Для того, чтобы точно сказать, подойдет ли белье ребенку, узнайте эти стандартные размеры постельного детского белья в кроватку в зависимости от вашей кроватки.

Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: хлопоты, свадьба

Оставить комментарий

Комментарии

Всего комментариев: 0
avatar