Торецк Онлайн

Сегодня: Суббота, 28.09.2024

Наречений і наречена

Дата: 13.01.2013 Просмотров: 1698 Автор viper0

Немає події прекрасніше, ніж весілля. Два закоханих серця, які вирішили поєднати свої долі, тепер б'ються в унісон, а наречений і наречена подібні лебедям, готовим ніколи не розлучатися.

Звичайно, будь-яке весілля - це та організаційні клопоти, і можливі проблеми. Ніхто не застрахований від помилок і цілком можливо, що ви помилитеся з вибором ресторану або не встигнете орендувати вподобаний, меню припаде до смаку не всім гостям або ж музиканти зіграють не ті пісні. Але будь-які неприємності померкнуть, якщо молодята будуть щасливими і закоханими.

Чимало сказано про весільні наряди, аксесуарах та розвагах. Але правильний вибір торта на весілля чомусь залишився непоміченим. А адже спільне розрізання торта - це кульмінація вечора і належну увагу потрібно приділити не тільки меню, але і вибору даного ласощі.

Найчастіше весільний торт робиться багатошаровим і бісквітним. Він може бути великим або маленьким, двошаровим або походити на вежу. Начинка й оформлення може бути найрізноманітнішим - починаючи від фруктів і закінчуючи квітами із крему і мастики. Причому крем використовують і вершковий, і заварний, і фруктовий - кондитер виконає всі ваші побажання.

Але будь весільний торт важко уявити без традиційних фігурок «наречений і наречена» або ж лебедів. Але кондитери не обмежуються приїлися ідеями і проявляють креатив. Так, фігурки жениха і нареченої можуть бути «п'яними», «роздягненими» або ж «одягненими» в смішні наряди. Або ж і зовсім сам торт може бути величезними нареченим і нареченою! В цілому, простору для розігралася фантазії дуже можна і втілювати в життя можна найсміливіші ідеї.

Не менш популярна останнім часом подача замість торта різноманітних тістечок. І до того ж цей варіант не менш виграшний і має пару плюсів. По-перше, торт може сподобатися далеко не кожному гостю. Комусь начинка доведеться не до смаку, комусь тісто здасться не дуже повітряним. А при великому виборі пригощань догодити можна навіть самому вимогливому гурману. Але мінус очевидний - ритуал спільного розрізання торта провести не можна буде.

І вибором тістечок, і торта потрібно, звичайно ж, займатися завчасно. Причому звертатися варто в перевірені кондитерські і не гнатися за знижками. Причому купити можна як вже готовий торт, так і спекти на замовлення. Або ж зовсім проявити кулінарні здібності і спекти торт самої, зайвий раз продемонструвавши свої навички.


популярная battle los angeles игра

Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: невеста, жених, свадьба

Оставить комментарий

Комментарии

Всего комментариев: 0
avatar