Торецк Онлайн

Сегодня: Суббота, 05.10.2024

Листівки на весілля

Дата: 16.01.2013 Просмотров: 1918 Автор viper0

Будь-яке торжество складно уявити без привітань, адже без подарунків і до того ж листівок не обходиться жодне свято. Особливо, якщо мова йде про весілля. Великі, маленькі, фігурні, зроблені своїми руками або роздруковані на принтері - будь-яка листівка - це промінчик доброти і турботи, здатний розтопити навіть крижане серце.

Технологічний прогрес зробив крок настільки далеко, що ні в кого не викликають подиву електронні листівки. Весілля, на якій молодят вітають допомогою інтернет - зв'язку, зайняла своє місце серед буденного і звичного і далекі родичі роблять саме так.

Створити інтернет - листівки на весілля сьогодні дуже просто, адже для цього зовсім не потрібно бути програмістом або дизайнером. Інтернет - павутиння переповнена програмами самих різних рівнів складнощів - як для «чайників», так і для маститих користувачів ПК і завантажити будь-яку з них можна абсолютно безкоштовно. Також існує маса уроків, ознайомлення з якими дозволить вам створити незвичайної краси листівку і відіслати її молодятам на електронну адресу.
Листівки весілля

Але не меншою популярністю користуються ресурси, на яких листівки можна створювати в режимі онлайн. Першим кроком є ​​вибір побажання з представленого списку або ж самостійне написання поздоровлення. Далі можна вибрати фон листівки, малюнок, який буде зображено на ній і багато іншого. Таку листівку можна не тільки відправити одержувачу допомогою інтернету, але і зберегти на комп'ютер.

Але як не крути отримати «живе» лист з поштовою маркою набагато приємніше, ніж електронне. Створити листівку можна як своїми руками, так і придбати вже готову. Листівки, весілля без яких аж ніяк не може обійтися, можна зробити на замовлення у майстра. Зараз дуже популярні хенд-мейд вироби, адже листівка, зібрана з тканини, засушених квітів і намистин буде виглядати дуже красиво і оригінально.

Ніхто не скасовував музичні листівки, з яких лунає прекрасна мелодія при розкритті. Тому, якщо у вас немає можливості приїхати на весілля, щоб привітати молодят особисто, зробіть їм приємне - надішліть з кур'єром або поштою листівку з найкращими побажаннями.


лапидус шальные деньги

Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: приглашения на свадьбу, приглашения, пригласительные

Оставить комментарий

Комментарии

Всего комментариев: 0
avatar